JazzCat a les Santes 2019

El dia 26 de Juliol hem tornat a les Santes uns anys després. Aquesta vegada vam tocar al pati de la Residència Sant Josep, en el tradicional concert de Barram.

Va ser un luxe participar a la festa justament l’any que es celebra el 300 aniversari de la presència del flabiol a Mataró. A més hi ha hagut una exposició sobre aquesta efemèride, organitzada per l’associació Els Garrofers i el Museu-Arxiu de Santa Maria, fins al 24 de Juliol. A partir del setembre també es pot visitar amb grups concertats. Aspectes com el sardanisme, en Quirze Perich, i els Garrofers han permès que el flabiol es mantingui més viu que mai a Mataró.

Vam interpretar els nous temes que inclourem en el nou disc, entre els quals hi ha dos temes inspirats en melodies de Quirze Perich, la Bossa dels Grossos i el Borina’s fly. El públic, tot i que estava molt separat de l’escenari aquesta vegada, va acabar ocupant totes les cadires. En acabar el concert vam fer el també tradicional seguici fins a la plaça Santa Anna on va començar el repic de campanes.

Entrevista a en Xavi Torrent, flabiolaire de JazzCat, a la revista Tot Mataró

Entrevista a Jesús i Xavi Torrent a TV Mataró. Minut 1:36:00

Àudio del concert a Ràdio Mataró

(Retall de la revista Tot Mataró)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s