JazzCat al Born CC, imatges

El de l’altre dia al Born va ser un concert especial perquè vam tenir un públic majoritàriament sardanista al que encara no ens havíem trobat, i així poder fer sentir el flabiol, un instrument sobretot del món tradicional i de la cobla, fora del seu àmbit habitual.

I també va ser especial per nosaltres perquè a la primera part vam poder sentir repertori de primer nivell per a cobla, com les sardanes “Pastoral” de Juli Garreta i “El Roserar” d’Eduard Toldrà, que no es poden escoltar cada dia. La interpretació va anar a càrrec de la cobla del Conservatori Municipal de Barcelona, dirigida per Jordi Figaró. Joves intèrprets que de ben segur més endavant veurem a les cobles del nostre país.

Volem agrair a l’Agrupació Cultural Folklòrica la confiança en el nostre projecte, l’equip tècnic per la bona sonorització (comentaris que vam rebre després del concert així ho avalen), en Joaquim Rucabado, i també en Francesc Botet per les fotos que ens ha regalat. Podeu veure el seu reportatge complet aquí.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Deixa un comentari